می دانید؟ از روزی که رطب ها رسیده یادتان می کنم

می خواهم به شما که دورید از اهواز بگویم این ها اول (خلال یا خارک) هستند. بعد هوا هی گرم می شود و گرم تر که خلال ها رطب شوند.

بعد گرما خیلی بیشتر می شود. می شود (خرماپزون) و رطب ها خرما می شوند. و خرما هم که ماه رمضان همیشه زینت می دهد به سفره ی افطار.

از همین مردادماه خرما پزون شروع می شود. هوا شرجی می شود اینجا.

گرمایش را ما می خوریم. شیرینی خرمایش نوش جان شما.

بفرمایید رطب.

پی نوشت:

 

این مطلب را سال گذشته همین روزها در وبلاگ کالسکه چی نوشته بودم. خواستم به دوستان جدیدم تقدیم کنم.

اگر گرما امان دهد همین روزها میروم بازار کاوه یک گزارش مصور می آورم از این بازار قدیمی با یک دنیا رطب و خرما و ماهی و میگو  و انواع ترشی.

بازار شکم است بازار کاوه.

رنگارنگ .

پر از زندگی.



موضوعات مرتبط: روزنوشت

تاريخ : پنجشنبه ٢٧ تیر ۱۳٩٢ | ٩:٤٩ ‎ق.ظ | نویسنده : عسل بانو | همراهم میشی؟ ()